Den rigtige løsning
til dit behov

Hos YOYO skal du ikke spekulere på hvilken
fragt-løsning du skal vælge. Vi finder altid
den bedste og mest omkostningseffektive
løsning til dit behov, og vi holder øje med
din forsendelse - hele vejen.

Luftfragt

Er tiden knap er luftfragt den rigtige løsning for dig. Vi tilbyder kvalitetssikrede luftfragt-løsninger og er registreret hos IATA, der sikrer, at du altid får den højeste standard og sikkerhed. Med vores stærke globale netværk håndterer vi din forsendelse hele vejen med ingen fordyrende mellemled.

“YOYO er blevet en integreret del af vores virksomhed. De kender vores forretning og produkter og kan dermed i højere grad løse eventuelle udfordringer uden vores involvering.”

mir copy 3

Søfragt

Har du større volumener og komplekse forsendelser er der flere fordele ved at sende varer med søfragt, da det er den mest økonomiske og bæredygtige fragt-løsning. International søfragt kan derfor være et godt alternativ til dig, som ønsker en så økonomisk og energieffektiv løsning som muligt.
“YOYO er for os altid en hurtig og god livline, når tingene skal gå stærkt. Personalet hos YOYO står altid til rådighed med meget kompetent vejledning, og vi føler os ’taget godt af’.”
EJ Copy

Kurér

Når du har forsendelser og ønsker en hurtig transportløsning, tilbyder vi ekspres- og økonomi fragt med YOYO’s kurér-løsninger. Vi sender hver dag til hele verden og tilbyder både special- og dør-til-dør løsninger. Alt efter om det er pris eller tid, der er vigtigst for dig, sørger vi altid for at finde den bedste løsning til dit behov.

“YOYO er højt anbefalelsesværdige. De er proaktive, hjælpsomme og handlekraftige, og som kunde føler man sig vigtig, da de altid finder en løsning, der imødekommer ens behov.”

Epoke

Banetransport

Ønsker du et grønnere og billigere alternativ til luftfragt, og en løsning der er hurtigere end søfragt, så er banetransport det rigtige valg for dig. Banetransport er en effektiv fragt-løsning, der gør, at større volumener og komplekse forsendelser kan sendes afsted til en god pris.

“Vi har stor gavn af YOYOs kompetente og servicemindede medarbejdere, når vi indgår samarbejde med svære markeder. Vi føler os trygge og ved at diverse dokumenter altid er i orden.”

vola

Vejtransport

Med daglige afgange til og fra hele Europa og med et stærkt netværk af vognmænd og sprinterbiler kan vi hurtigt få dine varer rundt i Europa. Vi transporterer alt fra pakker til fulde biler. Om det er ad-hoc opgaver eller faste afgange – vi står altid klar med individuelle løsninger til dine specifikke behov.

“Når vi rækker ud til YOYO får vi altid hjælp med det samme – altid med smil, venlighed og med de rigtige løsninger på – for os – uvante opgaver!”

Ring til os på
72 25 36 66
eller kontakt os her

Ring til os på 72 25 36 66 eller kontakt os her

YOYO GLOBAL FREIGHT WILL SOON
BE A PART OF LINK LOGISTICS
Don’t worry - nothing but the name will initially change.

We will still strive to make freight and logistics as easy and convenient for you as possible.

Read more about our merge with Link Logistics in our press release.