Vi kan hjælpe dig i hele din supply chain

Vi kan hjælpe dig
i hele din supply chain

Under hele rejsen fra ordre til produktion og salg tilbyder vi løsninger, der effektiviserer din supply chain.

Ordrehåndtering

Med YOYO’s ordrehåndtering sparer du tid og administration. Vi tager dialogen med din leverandør og sørger for afhentning til rette tid. Det sikrer dig afhentning samme dag, som dine varer er klar.

Pluk & Pak

Vi kan plukke og pakke dine varer direkte fra vores lager. Hvis dit ERP-system er integreret i vores Warehouse Management System (WMS) kan vi samtidig kvalitetssikre din ordre og lagerbeholdning.

Opbevaring

Mangler du plads til opbevaring kan vi tilbyde en temperaturreguleret og sikker lagerplads. Vi styrer din lagerbeholdning direkte fra vores WMS og kan integrere det med dit ERP-system.

Mangler du plads til opbevaring kan vi tilbyde en temperaturreguleret og sikker lagerplads. Vi styrer din lagerbeholdning direkte fra vores WMS og kan integrere 

det med dit ERP-system.

Toldlager

Vi kan optimere din logistik, told og afgifter, når dine varer skal ud af EU. Vi opbevarer toldvarer, så du kan undgå eller vente med at betale told, indtil dine varer sendes videre til slutkunden.

Emballage

Det rigtig valg af emballage er altafgørende for en sikker forsendelse. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og source den optimale emballage, der minimerer risikoen for transportskader og samtidig kan reducere dine fragtomkostninger.

Ring til os på
72 25 36 66
eller kontakt os her

Ring til os på 72 25 36 66 eller kontakt os her

YOYO GLOBAL FREIGHT WILL SOON
BE A PART OF LINK LOGISTICS
Don’t worry - nothing but the name will initially change.

We will still strive to make freight and logistics as easy and convenient for you as possible.

Read more about our merge with Link Logistics in our press release.